ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: MOTUL 8100 X-POWER 10W60

Με την προσθήκη του 8100 X-Power 10W60 στη σειρά 8100,  η MOTUL καλύπτει πλέον και τις απαιτήσεις sport ή βελτιωμένων κινητήρων μεγάλης ιπποδύναμης. Το 8100 X-Power 10W60 έχει σχεδιαστεί ειδικά για σύγχρονους κινητήρες υψηλής απόδοσης, ικανό να ανταπεξέλθει σε υψηλά φορτία και ιδανικό για ακραίες συνθήκες οδήγησης. Η 100% συνθετική φόρμουλα της MOTUL προσφέρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό χαμηλής τριβής και υψηλής προστασίας, και ταυτόχρονα υψηλό ιξώδες στους 150 °C (high HTHS).

ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διάφοροι κατασκευαστές οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των BMW, FIAT, ASTON MARTIN, JAGUAR και MASERATI προτείνουν λιπαντικό κινητήρα με ιξώδες 10W60 σε συνδυασμό με την προδιαγραφές ACEA A3 / B4 ή API SN για τους εργοστασιακά βελτιωμένους κινητήρες τους, απαιτώντας ταυτόχρονα ιδανική προστασία κατά της φθοράς και βέλτιστη εκμετάλλευση των επιδόσεων του κινητήρα. Η MOTUL ανταποκρίθηκε σε αυτές τις απαιτήσεις ποιότητας με το νέο, 100% συνθετικό λιπαντικό κινητήρων υψηλών επιδόσεων.  Το νέο MOTUL 8100 X-Power 10W60 πληροί τις προδιαγραφές API SN και σε συνδυασμό με αυτές της ACEA B4 ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές απαιτήσεις για προστασία, απόδοση και καθαριότητα κινητήρα.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Το πλεονεκτήματα του νέου λιπαντικού MOTUL 8100 X-Power 10W60 γίνονται γρήγορα αντιληπτά λόγω της άμεσης λίπανσης του κινητήρα, κυρίως κατά την κρίσιμη, λόγω φθορών, φάση της εκκίνησης σε χαμηλές θερμοκρασίες: το λιπαντικό αντλείται γρηγορότερα και πιο αξιόπιστα καθ’ όλη την διαδρομή στο κύκλωμα λίπανσης, ενώ αποφεύγεται οποιαδήποτε αλλοίωση του λιπαντικού κάτω από υψηλά θερμικά φορτία. Ταυτόχρονα μειώνεται η κατανάλωση λιπαντικού, λόγω της χαμηλής πτητικότητάς του.

Το υψηλό ιξώδες στους 150 °C (high HTHS) και η υψηλή σταθερότητα στη διάτμηση, εξασφαλίζουν σταθερή πίεση λαδιού σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το υψηλό αλκαλικό απόθεμα (TBN) εξασφαλίζει διαρκή εξουδετέρωση των όξινων υποπροϊόντων της καύσης, προσφέροντας υψηλή προστασία του κινητήρα.