27.06.2017

ΔΙΠΛΟ ΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ HUSQVARNA MOTUL MX TEAM ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΧ 2017.

 

Η αγωνιστική χρονιά της Husqvarna Motul MX Team ολοκληρώθηκε με θέσεις στο βάθρο και για τους δύο οδηγούς επισφραγίζοντας τις εξαιρετικές και σταθερές εμφανίσεις καθ’ όλη την διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX 2017.

O Άρης Τσαρνάς ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα με εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες, προσφέροντας θέαμα και κορυφαίους χρόνους στα χρονομετρημένα κάθε αγώνα. Ωστόσο, ένα σκασμένο ελαστικό δεν του επέτρεψε να πάρει τη νίκη στο 2ο σκέλος του τελευταίου αγώνα, και τον κατάταξε στην 3η θέση της τελικής κατάταξης της ‘μεγάλης’ κατηγορίας ΜΧ1.

Στην κατηγορία MX2 ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς προσφέροντας δυνατές αναμετρήσεις και άφθονο θέμα, διατήρησε σταθερή την απόδοσή του κατά την διάρκεια όλου του πρωταθλήματος. Στον τελευταίο αγώνα κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τις δυνάμεις του και διατήρησε έτσι την 3ηθέση της τελικής κατάταξης του Πρωταθλήματος.

Και οι δύο αναβάτες της Husqvarna MOTUL MX Team φάνηκαν εξαιρετικά προετοιμασμένοι σε όλους τους αγώνας και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα παρά τις ιδιαίτερες και  δύσκολες συνθήκες που παρουσίασαν αρκετοί από τους φετινούς αγώνες.