Το MotulEvo εστιάζει στην επαγγελματική συντήρηση των αυτόματων κιβωτίων.

Το MotulEvo εστιάζει στην επαγγελματική συντήρηση των αυτόματων κιβωτίων.

Ένα ολοκληρωμένο σύνολο από προϊόντα, εξοπλισμό, εργαλεία και τεχνική υποστήριξη, που επιτρέπει σε κάθε επαγγελματία να διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να ανταπεξέλθει στην σωστή συντήρηση κάθε τύπου αυτόματων μεταδόσεων.

Με περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας σε λιπαντικά αυτοκινήτων, η Motul έχει αναπτύξει ένα πλήρες concept επαγγελματικής προσέγγισης στη συντήρηση των αυτόματων κιβωτίων, για πλήρη αντικατάσταση του υγρού μετάδοσης και απόπλυση του κιβωτίου.

MOTLEVO DATA CENTER

Η πρόσβαση στο DataCenter του MotulEVO, προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες απευθείας από τους κατασκευαστές οχημάτων: απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή εργασία του συνεργείου. Όλα τα τεχνικά δεδομένα είναι άμεσα διαθέσιμα για λήψη και διατίθενται σε οποιοδήποτε τύπο συσκευής.

MOTULEVO TRAINING

Στα πλαίσια του MotulEvo προσφέρονται εκπαιδεύσεις σε εμπορικό επίπεδο για την εισαγωγή των ενδιαφερόμενων στην φιλοσοφία και τις δυνατότητες του προγράμματος MotulEvo, καθώς και την αναγκαιότητα και τα οφέλη της συντήρησης των αυτόματων κιβωτίων. Επιπλέον, με την εγκατάσταση του εξοπλισμού παρέχετε αναλυτική παρουσίαση/επίδειξη του τρόπου λειτουργίας του μηχανήματος, την χρήση των συνδέσμων και της online βάσης δεδομένων.